Руски професор гарантира дълъг и пълноценен живот с еферентна плазмафереза

Руски професор гарантира дълъг и пълноценен живот с еферентна плазмафереза

След официалното откриване на Академия за естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии „Мона Лиза” през януари, поради големия интерес, проф. Валерий Войнов се връща в България за серия от терапии с еферентна плазмафереза.

Руският проф. Валерий Войнов е създател на уникален миниапарат за еферентна плазмафереза, чрез който се очиства кръвната плазма от натрупаните токсини и шлаки. Така се удължава човешкият живот, забавя се стареенето на организма, а десетки болести се държат в ремисия, повечето от които са хронични. В своя повече от 30 годишен опит, проф. Войнов е извършил над 70 000 процедури, които са дали на пациентите подобрено здравословно състояние. Този подход се състои в извеждане от организма на минимално количество плазма, което се замества с физиологичен разтвор, за да се запази баланса в тялото. Извлеченото количество е 1% плазма от телесното тегло, което гарантира, че час след процедурата, пациентът може спокойно да си отиде вкъщи. За апарата разработен от проф. Войнов, трябва да се извлече не повече от 80 мл. кръв от малките вени. Поради факта, че се извежда минимално количество плазма от човешкото тяло, са необходими 4 процедури, които да се провеждат през ден, за да се постигне лечебен резултат.

Как еферентната плазмафереза може да подобри качеството на живот, проф. Войнов ще разкрие в рамките на ексклузивна презентация на 12-ти юни, понеделник, 14.00 часа в УМБАЛ „Иван Рилски”, на адрес “Акад. Иван Гешов” №15 в София.

Методът на еферентна плазмафереза е познат повече от 100 години и действа ефикасно в борбата с различни болестни състояния. При хронични заболявания се постига резултат, при който пациентите приемат 2 пъти по-малко количество лекарства. При метаболитен синдром и диабет, тази процедура е много полезна, защото никакви лекарства и инжектиране на инсулин не могат да предотвратят резките покачвания на кръвната захар, които увреждат малките кръвоносни съдове. А когато те са увредени се стига до гангрени, некрози на крайниците, нарушаване на зрението, болести на бъбреците, които са естествени усложнения при болните от диабет. Ако в такива случаи се прави еферентна плазмафереза, усложненията се предотвратяват и се намалява риска от инфаркти и инсулти на заболелите пациенти.  Изследванията показват, че болни от хепатит С, също се повлияват благоприятно от тази манипулация. Самият професор Войнов успява да се пребори с коварната болест, благодарение на серия от процедури. Много добри резултати се постигат и при патологични бременности. Чрез еферентната плазмафереза се обират антителата в кръвта на майката, които причиняват различни токсикози, отлепване на плацентата и други.

https://www.blitz.bg/zdrave/ruski-profesor-zabavya-stareeneto-s-prechistvane-na-krvta-snimki_news469297.html

От 12-ти до 22-ти юни, проф. Валерий Войнов ще приема пациенти в Академия „Мона Лиза” на адрес София, ул. „Елемаг” 32, за записвания и консултации 088 4666 655  и  0700 31025.

 


Още публикации в категория Мона Лиза Представя, Новини

Коментирай с Фейсбук

Подобни публикации

Експресна програма – стройни за лятото! Няколко лесни стъпки, само за един месец
Мона Лиза | 1835 Прегледа

Експресна програма – стройни за лятото! Няколко лесни стъпки, само за един месец

Стройни за лятото – програма „Всичко в едно“ от Мона Лиза
Мона Лиза | 2190 Прегледа

Стройни за лятото – програма „Всичко в едно“ от Мона Лиза

Фейсбук Страница

Последни публикации

Надежда за деца и възрастни, засегнати от ДЦП

Дамски клуб „Мона Лиза“ със специални подаръци за дамите

Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот