Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот

Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот

Кръвните тестове отдавна са познати в диететиката и диагностицирането на определена непоносимост към дадени храни. Както вяско друго направление на медицината, така и изследванията на кръвта подлежат на иновативно развитие. В последните години редица проучвания допринесоха за развитието на кръвните тестове.

Кръвният тест за хранителна несъвместимост е един лесен и достъпен начин да се разбере кои храни може да усвоява нашия организъм и кои не, кои са препоръчителните храни и кои трябва да избягваме?

Много хора страдат от несъвместимост към някои храни, без да осъзнават това. Забелязваме наднорменото тегло, подуването на корема, запек или чести диарии, алергии, екземи, мигрена, често боледуване или безсъние и много други. Всъщност това са сигналите, които Ви изпраща Вашето тяло, именно поради приемането на храни, които не могат да бъдат усвоени!

Кръвният тест за хранителна несъвместимост е един достъпен и безболезнен начин за пречистване на организма от токсините, за премахване на хроничното главоболие, безсъние, за отслабване без диети, за подобряване на жизнената енергия и тонус, за младост и красота.

Изследването обхваща повече от 240 храни, разделени на няколко панела: мляко и млечни продукти, меса, риби и морски продукти, плодове, зеленчуци, брашна, варива, кълнове, подправки, ядки, алкохолни напитки, никотин и тютюневи изделия.

  • Повече от 240 храни

  • Подходящ за бременни жени

  • Приложим при възрастни и деца

Диетологичната консултация, както и съветите към теста са изключително подробно и обхватно описание, с цел по-лесното му изпълнение, както и по-бързите и трайни резултати. Дава се подробна информация, къде могат да се намерят подходящите храни и кои са храните-заместители.

Тестът е подходящ, както за деца и възрастни, така и за бременни жени

Нашата система за Здравен коучинг, добавя допълнителна стойност към кръвните тестове. В зависимост от резултатите, нутриционистът Весела Петрова ще изготви цялостна програма за балансирано хранене, съобразено с ефективен, здравословен начин на живот.

Древногръцка мъдрост гласи, че „Ние сме това, с което се храним!“, а ние от МЦ „Мона Лиза“ смело можем да допълним, че изглеждаме така, както се храним! А можем да го твърдим, заради множеството добри отзиви на нашите благодарни пациенти.

 


Още публикации в категория Мона Лиза Представя, Новини

Коментирай с Фейсбук

Подобни публикации

Фейсбук Страница

Последни публикации

Надежда за деца и възрастни, засегнати от ДЦП

Дамски клуб „Мона Лиза“ със специални подаръци за дамите

Персанолазирано хранене, базирано на нашите гени подобрява качеството на живот