Ексклузивна презентация на мини апарат за еферентна плазмафереза

Ексклузивна презентация на мини апарат за еферентна плазмафереза

Световно известният проф. Валерий Войнов се върна в България за серия от терапии с еферентна плазмафереза.

От 12-ти до 22-ти юни, проф. Валерий Войнов ще приема пациенти в Академия „Мона Лиза” на адрес София, ул. „Елемаг” 32, за записвания и консултации 088 4666 655  и  0700 31025.

Руският проф. Валерий Войнов е създател на уникален миниапарат за еферентна плазмафереза, чрез който се очиства кръвната плазма от натрупаните токсини и шлаки. Така се удължава човешкият живот, забавя се стареенето на организма, а десетки болести се държат в ремисия, повечето от които са хронични. Добрата новина е, че забавя процеса на стареене. Красота, младост, сияйна кожа и здрав организъм. Вече е възможно. Посредством изчистването от токсините, кожата придобива здрав вид, изглаждат се бръчките. Еферентната плазмафереза повлиява ефективно менопаузата и регулира метаболитните процеси в организма. Проф. Войнов сподели опита си в антиейджинга на ексклузивна презентация в УМБАЛ „Иван Рилски”.  „При обичайната плазмафереза се изваждат от 2 до 4 литра плазма от организма, но тъй като не може да бъде оставен без тази кръвна съставка, се налага на пациента да бъде прелята донорска кръвна плазма. Това се нарича плазмообмен и при него има немалка вероятност човек да се сдобие с някой вирус чрез донорската плазма.” – сподели проф. Войнов и допълни „Освен това, за да се запълни обемът и да започне да работи апаратът, при другите системи трябва да се извади 500 мл кръв от пациента. За нашия апарат трябва половин чаша или иначе казано – 80 мл.” Не на последно място, апаратът не се включва към големите вени, а към малки странични вени и това е абсолютно безболезнено. Миниапаратът на Войнов за изчистване на кръвта от антитела е максимално щадящ към пациента.

В рамките на презентацията пред именити професори и специалисти, руският медик подчерта значението на еферентната плазмафереза при лечението на редица болести. При метаболитен синдром и диабет, тази процедура е много полезна, защото никакви лекарства и инжектиране на инсулин не могат да предотвратят резките покачвания на кръвната захар, които увреждат малките кръвоносни съдове. А когато те са увредени се стига до гангрени, некрози на крайниците, нарушаване на зрението, болести на бъбреците, които са естествени усложнения при болните от диабет. Ако в такива случаи се прави еферентна плазмафереза, усложненията се предотвратяват и се намалява риска от инфаркти и инсулти на заболелите пациенти.  Изследванията показват, че болни от хепатит С, също се повлияват благоприятно от тази манипулация. Самият професор Войнов успява да се пребори с коварната болест, благодарение на серия от процедури. Много добри резултати се постигат и при патологични бременности. Чрез еферентната плазмафереза се обират антителата в кръвта на майката, които причиняват различни токсикози, отлепване на плацентата и други.

 


Още публикации в категория Мона Лиза Представя, Новини

Коментирай с Фейсбук

Подобни публикации

Експресна програма – стройни за лятото! Няколко лесни стъпки, само за един месец
Мона Лиза | 1835 Прегледа

Експресна програма – стройни за лятото! Няколко лесни стъпки, само за един месец

Стройни за лятото – програма „Всичко в едно“ от Мона Лиза
Мона Лиза | 2190 Прегледа

Стройни за лятото – програма „Всичко в едно“ от Мона Лиза

Фейсбук Страница

Последни публикации

Надежда за деца и възрастни, засегнати от ДЦП

Дамски клуб „Мона Лиза“ със специални подаръци за дамите

Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот