Лазерна епилация

Нов подход към един перманентен проблем

Върхова технология за епилация – Лимитирана серия

SOPRANO ICE PLATINUM КОМБИНИРА ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ТРИТЕ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНATA, КАТО ПОСТИГА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ, ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ВСЕКИ ПОДХОД, ИЗПОЛЗВАЩ САМО ЕДНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА.

SOPRANO ICE PLATINUM предлага най- безопасното и ефективно решение за трайна лазерна епилация, което можете да откриете днес. Отличава се с върхова технология, гъвкавост и удобство. Вече можете да третирате всеки фототип кожа, всеки цвят косъм, 365 дни в годината.

Процедурите са безболезнени, бързи и комфортни, а клиентите получават красива и нежна като коприна кожа, за която винаги са мечтали. Цялостно решение за лазерна епилация, което се използва от множество водещи клиники и специалисти по цял свят.

Лимитирана платформа на Alma Lasers, базирана на трио клъстерна диодна технология, комбинира 3-те най-успешни дължини на вълната в един единствен иновативен накрайник, който е едновременно насочен към различни дълбочини в тъканите, както и анатомични структури в рамките на космения фоликул.

Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната, комфорта, Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на бесопасност и ефективност.

  • Комбинация от 3 дължини на вълната, покриващи оптимален спектър на действие
  • Без болка
  • Клинично доказана ефективност
  • За всички фототипове, включително и кожа с тен

Фейсбук Страница

Последни публикации

Надежда за деца и възрастни, засегнати от ДЦП

Дамски клуб „Мона Лиза“ със специални подаръци за дамите

Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот