Обща дерматология

Цени за процедурите и услугите Запазете час за Вашата процедура

Дерматологията е медицинска специалност, занимаваща се с изучаването на проблемите по кожата, измененията, които настъпват под влияние на външни и вътрешни фактори, и последващото лечение. Естетичната дерматология е ново течение, част от общата дерматология, което все повече навлиза в практическата дейност на специалистите.

Диагностицирането на кожните проблеми е строго индивидуално. Затова за правилното лечение е необходимо да се използват всички възможности, с които борави медицината. Компетентната консултация, индивидуалните харектеристики на всеки пациент и внимателното лично отношение на специалиста са в основата на грижата за перфектния външен вид.

В областта на естетичната дерматология в Академия „Мона Лиза” се прилагат последните технически постижения и съвременни практики. Дава се възможност за коригиране на видимите белези на стареене на кожата. Лазерни системи, инжектиране на ботулинов токсин и използване на филъри връщат свежестта на кожата и се грижат за възпирането на възрастови изменения.

Академия за естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии „Мона Лиза” разполага с отлични специалисти и най-съвременни методи и апаратури за повлияване признаците на стареене на лицето, за оформяне и скулптуриране на тялото и за безболезнена и ефективна епилация.

Лечение на розацеа

Премахване на бенки

Съдови лезии

Лечение на акне