Клиниката

„Мона Лиза” е първата по рода си в България Академия за естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии. Топ специалистите в най-голямата, луксозна и иновативна клиника правят възможно мечтаното от всеки човек съвършенство – здраве, красота и дълголетие. С висока медицинска експертиза, авангардни и доказани технологии и най-модерна апаратура, Академия „Мона Лиза” предлага цялостното решение на уравнението за качествен и пълноценен живот.

„Красотата започва от здравето, а „Мона Лиза” се грижи и за двете” – това е мотото, под което за вас работят най-добрите специалисти от страната и чужбина. Целият спектър от естетични и антиейджинг процедури в Академията се извършват с апаратура на световно ниво. При нас работят и гостуват български и международни светила в разкрасяването, антиейджинга, женското и мъжкото здраве, като главният ни консултант от Русия проф. Валерий Войнов – създател на уникалния апарат за еферентна терапия. Чрез него кръвната плазма се пречиства от антитела и организмът се подмладява и обновява. Еферентната терапия е една от най-хитовете и иновативни процедури, която Академията предлага на своите пациенти.

В екипа от квалифицирани специалисти на „Мона Лиза“ е и нутриционистът Весела Петрова. Тя е завършила Виенския институт за холистично здраве „Vitalakademie“ и практикува в графската рехабилитационна клиника „Хайнрих Каспар“ в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, хранителни разстройства, стомашно-чревни и сърдечни заболявания.

Клиничните дерматолози д-р Виктория Зафирова и д-р Бан Камуна прилагат цялостен, холистичен подход и терапии както за естетическо, така и за клинично-терапевтично повлияване след индивидуална оценка.

 

Академия „Мона Лиза“ предлага процедури без аналог на Балканите!

 

Една от топ апаратурите, с които специалистите в „Мона Лиза“ работят, е лазерната система SopranoIce platinum. Върховата технология е доказано най-безболезненото, безопасно и ефективно решение за трайна лазерна епилация при всеки тип кожа. Академията разполага и с последно поколение апаратура за оформяне и скулптуриране на тялото – системата Accent Prime. Комбинираната ултразвукова технология от нов тип осигурява по-бързи и дълготрайни резултати.

В Академия „Мона Лиза“ се работи с най-висококачествени, утвърдени в световен мащаб дермални филъри и ботулинов токсин. Бутиковата клиника предлага и хитовите скин-лифт процедури, както и всички разновидности на мезотарапията, 4D-лифтинг и най-съвременните апаратни процедури за стимулиране образуването на колаген, повлияване на дерматологични заболявания като акне, розацея, онихомикози и безболезнено справяне с нежеланото окосмяване. Благодарение на съвременната апаратура на световно ниво пациентите на „Мона Лиза” могат да се възползват от иновативни за България съвременни терапии. Сред тях са процедурите с CO2 лазер за премахване на образувания като бенки, кондиломи, меки фиброми и папиломи.

Фейсбук Страница

Последни публикации

Надежда за деца и възрастни, засегнати от ДЦП

Дамски клуб „Мона Лиза“ със специални подаръци за дамите

Кръвен тест за хранителна несъвметимост гарантира активен и пълноценен начин на живот